Горіли будинки, квартири та приватні будівлі: скільки пожеж сталось на Вінниччині за добу

За минулу добу рятувальники Вінниччини ліквідували 8 пожеж, 6 з яких сталися на території приватних домоволодінь.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

У селі Плисків Погребищенської громади загорілася літня кухня, а в місті Бершадь Гайсинського району — квартира. Причиною цих загорянь стало коротке замикання електромережі.

Також у Бершаді через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа в господарчій споруді, а в місті Козятин зайнялася надвірна споруда з тієї ж причини.

В Іллінцях внаслідок порушення правил монтажу печей і димарів загорілася сауна. Вогонь знищив дерев'яне облицювання стін та стелі на площі 20 кв.м.

Ще одну пожежу рятувальники ліквідували в селі Мізяківські Хутори Стрижавської громади Вінницького району. Полум’я знищило глинобитний будинок площею 80 кв.м та майно власників.

Крім того, рятувальники ліквідували пожежі на відкритій місцевості: горіла суха трава біля села Демидівка Тростянецької громади та гілля у 2-му Індустріальному провулку в місті Вінниця.

ДСНС наголошує на важливості дотримання правил пожежної безпеки та обережного поводження з відкритим вогнем. У разі надзвичайної ситуації слід негайно повідомити про це за номером 101.



Переглядів: 214
Поширень: 0