На Вінниччині викрили двох чоловіків, які вдома зберігали боєприпаси (фото)

Поліцейські Вінницької області виявили двох осіб, які зберігали боєприпаси у себе вдома. Правоохоронці вилучили вибухонебезпечні предмети та понад 50 набоїв, наразі встановлюється мета їх зберігання. Слідчі вже розпочали досудові розслідування.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Один із випадків був зафіксований 13 жовтня під час реагування на повідомлення про домашнє насильство: у жителя Могилів-Подільського району було виявлено предмет, схожий на гранату "РГН" із запалом.

Цього ж дня, під час огляду гаража, що належить мешканцю Жмеринки, слідчо-оперативна група вилучила корпус гранати "Ф-1", корпус гранати "РГО", два запали та набої.

Поліцейські наразі з'ясовують походження та мету зберігання вибухонебезпечних предметів. Їх було направлено на експертизу.

За цими фактами поліцією розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Досудові розслідування тривають.



Переглядів: 253
Поширень: 0