«Файна здибанка» 2024: чим здивували вінницькі майстри та майстрині (ФОТО)

Майстрині вишивки і сирні крафтярі, виробники біжутерії, шкіряних і дерев’яних товарів, від яких очей не відвести, книги і альбоми, навіть справжня чайна церемонія – це лише частковий перелік того, що запропонували відвідувачам цьогоріч організатори ярмарку локальних брендів і виробів «Файна здибанка».

Ярмаркували вінничани та гості міста протягом вихідних, 12 та 13 жовтня, на Центральному стадіоні «Локомотив» за адресою вулиця Володимира Винниченка, 13.

Про це повідомляє кореспондент видання «Це Вінниця, друже».

На «здибанці» можна було придбати вироби від українських майстрів та майстринь (ароматичні свічки та косметику, кераміку, сумки, одяг, в’язані іграшки, шкіряні вироби та прикраси) та взяти участь в різноманітних активностях за донат.

Також на ярмарку можна було скуштувати крафтові смаколики: без дріжджовий хліб та пиріжками, шашлик, крафтові сири, сирні трюфелі, цікаві соуси, мед, а також неймовірний зефір.
Родзинками благодійного ярмарку стали майстеркласи для діток, розклад карт «Таро» та фотопортрет за донат.

Була і благодійна книжкова барахолка, на яку можна було принести російськомовні книги на переробку та придбати українськомовні книги. Всі виручені кошти пішли на закупівлю матеріалів для виготовлення маскувальних сіток та підтримку збору «Файної здибанки».

Цього разу ярмарок об’єднує зусилля з ГО «Баггі для ЗСУ» – організацією, що виготовляє та переобладнує «баггі» для наших захисників та захисниць. Організатори почали збір 200 000 гривень на підтримку цієї організації. Усе зібране буде передано на виготовлення та переобладнання «баггі» для захисників.



Переглядів: 403
Поширень: 0