Подарунки близьким: ідеї презентів та поради щодо їх вибору

Будь-кому з нас іноді хочеться поставити стрімкий потік життя на паузу, аби просто перепочити, надихнутись, зарядитись енергією та оптимізмом всупереч усьому. Відпочинок — це те, що потрібно кожному. А хороший та цікавий відпочинок — це те, що може організувати KAVA! Представники клубу регулярно моніторять та відвідують надзвичайні місця у багатьох містах нашої країни, щоб потім скласти цілий список цікавих локацій, куди ви зможете відправити своїх друзів, рідних чи які зможете відвідати самі. 

Тому, якщо ви шукаєте не просто банальний презент, а справжні емоції у подарунок Львів, то обов'язково завітайте на сайт компанії, адже саме там ви матимете змогу придбати сертифікат на захід, який безперечно прикрасить день будь-якої людини незабутніми враженнями та приємними спогадами! 

Як обрати подарунок: 5 порад

У вас іноді виникають серйозні труднощі під час пошуку презенту? Хочете здивувати близьких, але не знаєте як? У нас є кілька простих рекомендацій, які допоможуть в майбутньому значно полегшити згаданий процес:

  1. Пам'ятайте, що не кожен подарунок повинен змінювати життя чи бути дорогим. Зовсім не обов'язково підбирати сюрприз за всі гроші світу чи той, що нібито переверне життя отримувача на 180 градусів. Може бути достатньо й дрібниці. Головне аби вона була від щирого серця й могла точно принести приємні емоції. 
  2. Перевірте свій вибір по короткому чек-листу. Він складається з 3 питань: «чи можете ви познайомити отримувача з тим, що він сам навряд чи взнав?», «чи можете ви подарувати йому покращену версію того, що він купив би собі сам?», «чи зможете ви дати людині впевненість у тому, що її розуміють?». Якщо поставите галочку навпроти хоча б одного з цих пунктів, то ви точно обрали саме те, що потрібно! 
  3. Ведіть список з ідеями. Цікавий факт: ті, хто дарують дійсно круті презенти, не починають думати над ними за декілька тижнів до свята, а фіксують можливі варіанти протягом року. Цей список важливо поновлювати, як тільки почуєте від отримувача про якесь з його бажань чи коли ж просто десь натрапите на цікаву ідею. 
  4. Складіть біографію людини. Спробуйте відійти від грандіозних замислів та складіть коротеньку біографію винуватця свята, у якій потрібно згадати про його головні інтереси та хобі. Виходячи з них, шукайте в Інтернеті чи просто в магазинах тематичні подарунки. 
  5. Не списуйте універсальні презенти. Людину, яка обожнює книги й мріє регулярно збільшувати свою домашню бібліотеку, можна порадувати тою ж книжкою, адже це безперечно принесе їй безліч емоцій!

Якщо ви дійсно хочете вразити когось, то ви просто зобов'язані завчасно подбати про сюрприз, який без всяких сумнів зможе запам'ятатись й залишить хоча б невеличкий слід у серці! 

Як незабутньо привітати близьку людину у Львові

Прекрасний Львів тішить не лише своєю архітектурою та атмосферними вуличками, але й різномаїттям вражень. Тому, якщо ви шукаєте цікавий презент львів'янину чи львів'янці, клуб KAVA готовий запропонувати вам подарункові сертифікати на будь-який смак і характер:

  • роуп-джампінг на арені;
  • картинг;
  • сплав на байдарках;
  • кінна прогулянка;
  • їзда на квадроциклах;
  • розслабляючий масаж;
  • різноманітні майстер-класи. 

Це лише невеличка частинка того, де ваші друзі, рідні чи ви самі можете отримати масу задоволення та емоцій! Серед довжелезного переліку варіантів знайдуться ідеї і для невиправних екстремалів, і для фанатів активного способу життя, і навіть для поціновувачів вишуканих SPA-процедур.


Переглядів: 75
Поширень: 0