Елітний смарт-годинник 2024: Огляд новинок від провідних брендів

Широковідомі бренди швейцарських, японських та американських брендів завойовують все більше прихильників. Щороку ринок розумних аксесуарів поповнюється новинками, а є і такі, що назавжди стають еталоном якості та функціональності. Незалежно від того смарт-годинник чоловічий чи жіночий, у продажу можна знайти елітні моделі для тих, хто готовий на вкласти кошти в справді надійні та стильні товари.

Casio G-Shock MRG-B2000B

Casio G-Shock MRG-B2000B -1A4DR – японський смарт-годинник, що є вершиною неповторної колекції Casio G-Shock. Супер-колекція таких годинників славиться особливою захищеністю, автономністю та надійністю. Вони ідеально підходять для екстремальних умов, в яких ніколи не підведуть. Ця модель має унікальний механізм з позолоченою пластиною, антивідблискову поліровку, двічі загартоване сапфірове скло, титановий корпус, титановий браслет та усі можливі функції смарт-годинників. В наявності сонячна батарея, можливість віддаленого пошуку телефону, радіоконтроль та магнітостійкість.

TAG Heuer Connected Calibre E4 – швейцарський виріб доступний у сріблястому та золотистому кольорі корпусу, на металевому браслеті та на шкіряному ремінці. Це найкраща модель лінійки Connected. Виготовлений у корпусі з нержавіючої сталі, захищений сапфіровим склом та має високий клас захисту. Підтримує NFC, має всі необхідні датчики для контролю тіла та орієнтації на просторі.

Годинник Garmin MARQ

Garmin MARQ – витвір відомого американського виробника. Існує три версії даної моделі: у сріблястому та чорному титановому корпусі і на таких же браслетах, та варіант у синьо-сріблястому корпусі на нейлоновому ремінці. Одразу варто відмітити довгий час автономності та високу захищеність. Окрім титанового корпусу, виріб захищений сапфіровим склом. Підтримує NFC, має всі необхідні датчики для контролю здоров’я та навігації.

Garmin tactix 7 Pro – ще один чудовий варіант того ж виробника від колекції тактичних годинників. Доступний у трьох моделях з невеликими відмінностями, може бути на нейлоновому та силіконовому ремінці. Оснащений сонячною панеллю, має довгий час автономної роботи, захищений від води та ударів – ідеальний варіант для військових. Міцний полімеровий корпус та сапфірове скло захищає механізм. Доступні усі розширені функції для контролю стану здоров’я, навігації, сповіщень та спортивних програм.

Смарт годинник Suunto Vertical

Suunto Vertical – надійна та лаконічна колекція фінської компанії, створена у дизайні унісекс з різними кольоровими рішеннями. Мінімалістичний дизайн вигідно виділяється серед решти згаданих варіантів. Корпус із полімеру, силіконовий ремінець, сонячна батарея, повний спектр функцій робить даний годинник дуже бажаною покупкою. Легка вага, акуратний дизайн, оптимальний розмір циферблату дозволяє носити його і жінкам, при цьому підтримуючи стильний вигляд.

Обирайте товари лише надійних, перерахованих вище брендів. Їх гарантії, досвід у виробництві та широкий вибір різноманітних колекцій на різний бюджет не залишить вас без зручного аксесуару.


Переглядів: 110
Поширень: 0