День, коли легко з кимось посваритися: місячний календар і гороскоп на 16 жовтня

Місячний календар. 14-й місячний день

Чотирнадцятий місячний день – день пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зростанню й самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже вразливі очі. Необхідно по можливості менше працювати за комп’ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа, цього дня, обовя’зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і старатися не дивитись в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення власності й прихильність начальства.

Гороскоп на 16 жовтня

Овен

Від нових проєктів у будь-якій сфері діяльності необхідно відмовитися – успіху в них досягти не вдасться, тому краще довести до пуття ті, які були розпочаті раніше, але з якоїсь причини не завершені.

Телець

Нинішній день – звісно, якщо буде така можливість – бажано провести на самоті, так ви не зможете ні з ким посваритися, до чого будете дуже близькі через сплеск емоцій.

Близнята

Лінощам, які можуть накрити вас цього дня, необхідно опиратися, знайшовши собі хоч якесь – хай і незначне – заняття, інакше режим бездіяльності негативно позначиться на завтрашній роботі.

Рак

Не варто звертати увагу на токсичних людей, яких сьогодні, на жаль, не бракуватиме: дозвольте їм "отруїтися" власними токсинами, тоді наступного разу вони не дошкулятимуть вам причіпками.

Лев

Відчувши хвилю натхнення, яка дозволить вам досягти успіхів у будь-якому – зокрема й суто технічному – виді діяльності, не дозволяйте нікому збити вас з неї, інакше досягти поставлених цілей не вдасться.

Діва

Сьогодні дуже важливо жити своїм розумом, не дослухаючись до чужих порад: це не означає, що люди, які їх дають, керуються злими намірами, просто ви краще знаєте, як діяти в цьому разі.

Терези

Від спілкування з неприємними для вас людьми, навіть якщо вони можуть допомогти вам вирішити важливе питання, варто відмовитися: жодного сприяння вони вам однаково не нададуть, а негативні емоції вам точно забезпечені.

Скорпіон

Зневага, з якою ви сьогодні можете поставитися до когось у своєму оточенні, зрештою зіграє проти вас, тому бажано приховувати свою ворожість, навіть якщо вона має підстави.

Стрілець

Сьогодні представникам вашого балакучого – щоб не сказати велемовного – знака особливо важливо стежити за тим, що і як ви говоритимете, інакше ризикуєте когось образити, зовсім того не бажаючи.

Козоріг

Намагайтеся ощадливо витрачати відпущену вам сьогодні зірками енергію, рівномірно розподіляючи її протягом дня, інакше ризикуєте "видихнутися" вже в першій половині дня.

Водолій

Події нинішнього дня, хоч би якими вони були – позитивними чи негативними – невипадкові: вони або наслідок колишніх вчинків, або попередження на майбутнє – знайдіть час, щоб подумати над ними.

Риби

Сьогодні вам не варто ухвалювати важливі рішення, оскільки з великою ймовірністю вони виявляться помилковими – краще перенести цей процес на інший час, витративши його на роздуми.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 489
Поширень: 0