Які знаки зодіаку проведуть ці вихідні як найкраще: секретний гороскоп для трьох знаків-щасливчиків

Нинішні вихідні, 19 та 20 жовтня, не підходять для відвідування масового скупчення людей та спілкування з оточенням – особливо незнайомими та малознайомими людьми. Сьогодні радять не відволікатися на кропітку роботу та навіть не наводити лад у будинку. Краще, як і належить у суботу, присвятити цей день відпочинку – як активному, так і пасивному.

Телець

Тельцям зірки радять зайнятися творчістю – щоправда, з однією умовою: вона має бути для них не роботою, а насолодою. Втім, якщо цими днями представникам знака зможуть створити щось дійсно вартісне, згодом їхня творчість цілком може стати основним – тобто бюджетотворчим – заняттям, тож варто поставитися до того, що відбуватиметься в цей час, з максимальною відповідальністю.

Лев

Левам рекомендується дослухатися до своєї інтуїції, вона допоможе їм зробити важливі – керівні – висновки на майбутнє. Розглядаючи різні варіанти свого бізнесу та визначаючи перспективність ймовірних напрямів, вони зможуть вибрати найкращий із них. Але – лише в тому разі, якщо відкинути убік докази розуму – він у цей час буде не в кращій формі, тож ними можна знехтувати.

Діва

Дівам потрібно сконцентруватися на особистому житті, тим більше, що вони будуть мати всі шанси для того, щоб воно – і зараз, і в майбутньому – склалося найкращим чином. У візаємин, які зав'яжуться в цей час, є всі шанси на щасливе продовження. Велика ймовірність того, що вони призведуть до офіційної реєстрації шлюбу, основою якого стане не лише кохання та пристрасть, а й спільність інтересів.

Джерело: ТСН



Переглядів: 66
Поширень: 0