Завдяки встановленим у дошкільних закладах пароконвектоматам, маленькі вінничани харчуються корисними запеченими та паровими стравами. У таких стравах зберігаються більшість вітамінів та мікроелементів, що сприяє також додатковій профілактиці кишково-шлункових захворювань.
Про це на свїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.
"Парові котлетки, суфле, запечені овочі. Це меню наших дитячих садочків. У маленьких вінничан не лише смачні, а й корисні обіди завдяки пароконвектоматам. Це обладнання ми встановили у дошкільних закладах у 2016-2019 роках.
Батьки та педіатри добре знають, наскільки важливе якісне харчування для здоров’я дітей. Найважливіше, що у продуктах, які пройшли обробку в пароконвектоматі, зберігається більшість мінералів, вітамінів і мікроелементів.
А це додаткова профілактика від захворювань кишково-шлункового тракту, в тому числі ацетонемічного синдрому", - написав С.Моргунов.