Мешканці Вінниці знають, як отримувати справжню насолоду від кожного приймання їжі. Що ж для цього потрібно? Функціональний тостер від одного з популярних виробників і, звичайно, натхнення.
Для чого потрібен тостер
На перший погляд може здатися, що вся користь тостера полягає у приготуванні хрумкого підсмаженого хліба. Втім, насправді перелік функцій гаджета не обмежується смаженням шматочків батона або багета.
Які функції доступні для сучасних тостерів:
- розігрів напівфабрикатів – готових круасанів, булочок або пончиків з різними начинками;
- підігрів хліба;
- підсмажування хлібобулочних виробів з двох сторін;
- розморожування;
- приготування сухарів.
За посиланням https://www.moyo.ua/vinnitsa/bt/tekhnika-dlya-kuhni/tosteri/ можна знайти тостер у Вінниці, який підтримує всі вищеперераховані можливості.
Найулюбленіші тости: прості рецепти від вінничан
Смачні тости, приготовані за допомогою компактних кухонних гаджетів, можуть стати повноцінним сніданком чи перекусом або ж доповненням до основних страв. Правильний підхід дозволяє зробити їх не тільки смачними, але й корисними.
Якими тостами найбільше полюбляють смакувати містяни?
Тост з вершковим сиром, яйцем пашот і слабосолоним лососем
«Вітамінний» мікс, вживання якого на сніданок дозволяє отримати заряд енергії та сил.
Склад:
- тостовий житній хліб (бажано використовувати бездріжджовий);
- вершковий сир;
- лосось слабосолоний;
- яйце пашот.
Для приготування потрібно:
- обсмажити хліб за допомогою тостера;
- щедро змастити вершковим сиром;
- зверху викласти нарізаний дрібними кубиками лосось і яйце.
Також за бажанням можна прикрасити тости свіжою зеленню або насінням льону.
Тост з оселедцем, часником та вареним буряком
Корисна закуска для любителів «Оселедця під шубою». Її вінничани готують, використовуючи:
- варений салатний буряк;
- солений оселедець;
- мелений перець;
- сіль;
- часник;
- оливкову олію;
- будь-який хліб.
Як готувати:
- Для початку потрібно обсмажити хліб у тостері і злегка «змастити» перерізаним навпіл зубцем часнику.
- Наступний етап – приготування бурякового шару. Для нього слід натерти буряк на дрібній тертушці, змішати з перцем, сіллю і краплиною оливкової олії.
- Далі необхідно викласти на смажений хліб тертий буряк і декілька шматочків оселедця.
Солодкий тост з бананом, горіхами та арахісовою пастою
Калорійний, але багатий корисними жирами десерт. Його мешканці Вінниці вживають досить рідко, але від цього обожнюють не менше, ніж звичайні «повсякденні» смаколики.
Склад:
- пшеничний тостовий хліб;
- арахісова паста (чудово підійде паста кранч або варіант зі шматочками темного шоколаду);
- банан;
- пекан, фундук, макадамія або будь-які інші горішки.
Приготування:
- хліб обсмажити та змастити арахісовою пастою;
- викласти на нього шматочки банана і подрібнені горіхи.
Наявність тостера на кухні – чудова можливість урізноманітнити звичний раціон. Цей компактний гаджет дозволяє відмовитися від вживання звичайного хліба і замінити його цільнозерновими тостами або ж брускетами з гречаного, кукурудзяного чи навіть горохового багета.