Про це кореспонденту «Агравері» повідомили у прес-службі групи компаній ПАТ «Миронівський хлібопродукт», до складу якої входить ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Згідно із повідомленням, перша лінія забою птиці запрацювала на птахофабриці влітку 2012 року, а за 2012 рік виробництво м’яса птиці на Вінницькій птахофабриці склало близько 20 тис. тонн.

Вінницька птахофабрика

«Впродовж 2013 року планується інтенсивно нарощувати виробництво та в результаті впродовж року виробити додатково більше 80 тис. тонн курячого м’яса. Перша черга комплексу (220 тис. тонн м’яса птиці) вийде на повну потужність у 2014 році. Початок будівництва другої черги (220 тис. тонн) заплановано на 2016 рік. Друга черга комплексу вийде на повну потужність у 2018-2019 році», — говориться у повідомленні.

Вінницька птахофабрика

За словами Олексія Шевченка, виконавчого директора ТОВ «Вінницька птахофабрика», підприємство планує переробляти 46 тис. голів бройлерів на годину та випускати 1426 тонн м’яса птиці на добу під торгівельною маркою «Наша ряба».

«ТОВ "Вінницька птахофабрика" — найбільше підприємство за обсягами виробництва курятини не лише у масштабах України, а й в Європі», — говорить пан Шевченко.

Вінницька птахофабрика

До складу комплексу також входить комбікормовий завод та елеватори. Вже побудували та ввели в експлуатацію зерносховища для соняшника та зерна. Будівництво комбікормового заводу завершили на 70%, олієпресового — 90%.



Переглядів: 16646
Поширень: 0