Громадяни Чехії незаконно перетнули українсько-словацький кордон через сварку на весіллі: подробиці

Військовослужбовці Чопського загону затримали трьох громадян Чехії, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон. Над ранок прикордонний наряд помітив трьох чоловіків, які йшли по залізничних коліях в бік кордону. Затримані мали при собі паспортні документи громадян Чехії.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Під час опитування оперативники загону встановили, що іноземці прибули в Україну у законний спосіб на весілля знайомої та оселилися у готельному комплексі поблизу кордону.  Після весільної церемонії вони мали конфлікт з чоловіком жінки, яка їх запросила, та адміністрацією готелю. Іноземців попросили залишити заклад, тож вони вирішили повернутися додому. Оскільки жоден з них на той момент уже не мав при собі грошей, вони прийняли рішення йти у напрямку Словаччини пішки та поза пунктами пропуску", - йдеться у повідомленні.

Іноземці склали маршрут руху за допомогою онлайн карт, йдучи вздовж залізничних колій. Проте, коли чоловіки зайшли на територію пункту пропуску, їх зупинив прикордонний наряд.

Правопорушників доставили до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після розслідування їхніх дій, їм буде пред'явлено обвинувачення у спробі незаконного перетину кордону та порушення прикордонного режиму.



Переглядів: 550
Поширень: 0