Корисне дозвілля: для вінницької молоді проведуть «Правовий кемп 2.0»

Наприкінці цього тижня, 14-15 червня з 15:00 до 19:00, у молодіжному центрі «Квадрат» відбудеться дводенний тренінг «Правовий кемп 2.0». Учасники матимуть змогу отримати нові знання та закріпити раніше набуті. Організатором заходу виступає Владислав Літвінов, представник Вінницької молодіжної ради, за підтримки відділу молодіжної політики ВМР.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, цей захід – це нова можливість для вінницької молоді підвищити свій рівень знань про права та обов'язки.

«Тренінг підготований для підлітків у віці від 14 до 18 років, в розробці якого брали участь досвідчені юристи. Учасників очікує багато веселих інтерактивів, можливість поспілкуватись зі справжніми правниками, а також приємна атмосфера», – зауважила вона.

Для участі у заході потрібно зареєструватись за посиланням, після чого учасника додадуть у телеграм-групу заходу, де буде доступна вся необхідна інформація.

Довідково:

«Правовий кемп» створено у рамках проєкту «Розвиток потенціалу молоді як агента змін через UPSHIFT у Вінницькій області», що фінансує Дитячий Фонд ООН.



Переглядів: 540
Поширень: 0