На Вінниччині трапилось два ДТП з потерпілими: подробиці

На Вінниччині у двох ДТП постраждали пасажир та пішохід. Постраждалих госпіталізували. Усі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод з'ясовуються.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Одна з аварій сталася 11 червня близько 06:50 поблизу села Летківка Гайсинського району. За попередньою інформацією, 48-річний водій автомобіля Mazda не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою інтернет-мережі. У результаті ДТП 32-річний пасажир отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований.

Друга дорожньо-транспортна пригода трапилася того ж дня о 18:25 у Вінниці. Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля BMW, рухаючись по вулиці Хмельницьке шосе, збив пішохода, який перетинав проїжджу частину по розмітці регульованого пішохідного переходу на червоний сигнал світлофора. Внаслідок ДТП 40-річний пішохід, житель Могилів-Подільського району, отримав травми і був доставлений до лікарні.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики. Водії пройшли перевірку на стан сп'яніння – були тверезі.

За цими фактами ведуться досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 573
Поширень: 0