Все про друк на термокружках

РЕКЛАМА

Термокухоль — розповсюджений атрибут не тільки офісних працівників, а й студентів та просто любителів завжди тримати під рукою гарячий (або, навпаки, охолоджений) напій. Класичними однотонними чашками вже нікого не здивуєш, тому клієнти дедалі частіше звертають увагу на варіанти з малюнками, особливо якщо можна самостійно вибрати, що буде зображено.

Для яких випадків знадобиться ексклюзивний термокухоль?

Серед основних ситуацій, коли доречний друк на термочашках, варто виокремити два варіанти:

  • створення сувеніра на згадку;
  • ефективна реклама бренда.

Чашка з пам’ятною фотографією або важливою для близької людини картинкою — чудовий подарунок на будь-яке свято. Це презент на багато років, що завжди асоціюватиметься з тим, хто його подарував.

Як реклама компанії якісний друк на термокухлі також стане відмінною ідеєю. Це підвищить впізнаваність бренда. Можна також виготовити преміальні подарунки для спонсорів, спеціальних клієнтів та VIP-персон.

Як здійснюється друк?

Спосіб нанесення картинки залежить від матеріалу, з якого виготовлена кружка. Так можна бути впевненими, що малюнок із часом не зітреться та не зіпсується. Найоптимальнішим варіантом є сублімаційний друк. Це доволі простий спосіб, який передбачає початкове створення ескізу та малюнка, видрук його на принтері, а потім — перенесення зображення на чашку за допомогою спеціального преса.

Більш складний варіант — гравіювання, але це рішення підходить лише для металевих термокухлів. Процес здійснюється спеціальним лазером, який будь-який інший матеріал міг би деформувати.

Менш розповсюджена технологія — тамподрук. На термокухоль із прозорого пластику наноситься малюнок методом вставки повнокольорового зображення. На інші види пластику достатньо буде ультрафіолетового нанесення, яке має чудовий вигляд навіть на яскравих кольорах.

Але передусім важливо відшукати компанію, що спеціалізується на такій послузі. Одним із лідерів на сьогодні є VIP-Print. Клієнти можуть обговорити всі аспекти малюнка, вибравши, якого він повинен бути розміру, кольору, форми та на який саме термокухоль наноситиметься. Створюється попередній макет під затвердження замовником, а далі здійснюється сам процес нанесення.


Переглядів: 338
Поширень: 0