Родинна єдність та щирі емоції: як у Вінниці відзначили День батька

У неділю, 16 червня, у Вінниці відбулося відзначення Дня батька – щорічного свята на честь татусів. Цей день став особливим для багатьох сімей, адже діти мали змогу весело та якісно провести час разом зі своїми татами.

Організовав подію ТaтоHub.Вінниця за підтримки партнерів комітету по фізичній культурі та спорту ВМР та МДЮСШ № 2. Для учасників заходу підготували насичену програму: катання на сапбордах, різноманітні ігри та навіть приготування рибної юшки.

Ігри, спрямовані на зміцнення взаємодії між дітьми та їхніми батьками, проводили психологи проєкту ТатоHub.Вінниця – Анатолій Брунь та Олександр Корольов. Ці активності не лише розважали, а й сприяли гармонійному розвитку особистості дітей та покращенню сімейних стосунків.

«Збагачена та регулярна взаємодія між татами та дітьми є запорукою щасливого дитинства. Вона сприяє гармонійному розвитку особистості та міцним сімейним стосункам. Такі заходи, як святкування Дня батька, допомагають зміцнювати ці важливі зв’язки», – поділився керівник ТaтоHub.Вінниця Дмитро Мира.

Організатори планують проводити подібні заходи й надалі, адже вони спрямовані на підтримку родинних цінностей та активного батьківства.

Джерело: ВМР



Переглядів: 439
Поширень: 0