На Вінниччині чоловік скоїв грабіж через 7 днів після звільнення з місця позбавлення волі

Днями Тиврівський районний суд виніс вирок 30-річному чоловіку, який проведе 8 років за ґратами.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Нагадаємо, 28 вересня минулого року до поліції звернувся 41-річний мешканець села Селище. Він розповів, що ввечері гостював у друзів, коли раптом до будинку вбіг невідомий чоловік. Між ними виник конфлікт, під час якого незнайомець застосував силу, відібрав у нього гроші та планшет, а потім зник у невідомому напрямку.

Оперативники Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції встановили правопорушника. Ним виявився місцевий житель, який вже неодноразово був судимий за майнові злочини.

Відомо, що у жовтні 2019 року цей чоловік був засуджений за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) на 5 років 4 місяці, але був звільнений умовно-достроково 21 вересня 2023 року.

На підставі зібраних слідством доказів, суд першої інстанції визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). На підставі ст. 71 Кримінального кодексу України, до покарання, призначеного за даним вироком, частково приєднали невідбуту частину покарання за вироком від 15 жовтня 2019 року Тиврівського районного суду Вінницької області, і остаточно призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років.



Переглядів: 218
Поширень: 0

Останні новини