Вінниччина втратила ще одного Героя: на фронті загинув Захисник Богдан Шевчук

Військовослужбовець, старший солдат, старший оператор-гранатометник 1 відділення 3 взводу 1 розвідувальної роти - Шевчук Богдан Вікторович народження, житель с. Іванківці, виявивши стійкість та мужність, загинув  27 червня у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Кругляківка Купʼянського району, що на Харківщині. Йому був усього 21 рік...

Богдан Вікторович мав багато мрій та планів, прагнув жити, любити, працювати у незлежній та мирній Україні. Але втіленню в життя заповітних планів та мрій завадила жорстока війна. Про це повідомили у Тиврівській територіальній громаді.

«Його загибель стала великою втратою для всієї територіальної громади та не стихаючим болем для рідних і близьких. Пам'ять про Богдана назавжди збережеться у серцях тих, хто знав його та поважав за його мужність і силу духу. Він залишив нам яскравий приклад справжньої любові до Батьківщини та готовності боротися за неї до останнього подиху. Тиврівська територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним, друзям та побратимам загиблого захисника… Розділяємо разом з вами біль втрати, сумуємо разом з вами… В шані схиляємо голови перед безсмертним подвигом нашого Героя!», – йдеться у повідомленні громади.

Вічна пам’ять і шана нашому Захиснику та земляку, який героїчно захищав свою Батьківщину, свою родину та кожного з нас!

Про зустріч кортежу з тілом загиблого та церемонію поховання буде повідомлено додатково.



Переглядів: 369
Поширень: 0

Останні новини