Вже найближчими днями: в Міноборони анонсували вихід застосунку «Армія+»

Найближчими днями має вийти застосунок “Армія+” – аналог “Резерву+” для військовослужбовців. Його завдання – зняти з військових частину паперового навантаження.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

«Без жодних компромісів та поступок у цифровізації нашої оборони. Щоб наші захисники займались службою, а не паперами», – зазначається у повідомленні.

Раніше, заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в етері телемарафону розповіла про дві найважливіші функції «Армія+», які будуть доступні українським військовим.

«"Армія+"  - це застосунок для військовослужбовців. Перші дві самі головні функції, які ми будемо робити доступними - військове ID, фактично посвідчення військового, військовослужбовця. Друга, дуже важлива функція - це електронні рапорти», - акцентувала Черногоренко.

Заступниця міністра оборони зауважила, що більшість дій, які роблять українські військовослужбовці, пов’язана з письмовим складанням рапорту. Це фактично створює надлишкову паперову роботу для військових, яку хочуть зробити цифровою та дійсно зручною.



Переглядів: 260
Поширень: 0