День військ зв'язку ЗСУ: красиві привітання у прозі, віршах та картинках

Сьогодні, 8 серпня, в Україні відзначається День військ зв'язку ЗСУ. Цього дня слід подякувати Героям, чия робота не надто помітна і рідко обговорюється в суспільстві, але при цьому незамінна. Без них координація між військовими на полі бою була б неможливою. Зв'язківці - це професіонали, які поширюють інформацію між військовими та забезпечують підрозділи засобами зв'язку. Команда видання Myvin зібрала для вас найкращі привітання у прозі, віршах та картинках, аби ви могли привітати наших Героїв з їх святом.

Привітання з Днем військ зв’язку ЗСУ в прозі

Дорогі зв'язківці, зі святом вас! Дякую за службу! Бажаю безперебійного зв'язку, ефірів без перешкод і надійних побратимів поруч. Якнайшвидшої перемоги України вам і повернення мирних часів!

***

Від щирого серця вітаю з Днем військового зв'язківця! Бажаю, перш за все, міцного здоров'я і стійкого морального духу, впевнених сил і бадьорої енергії, уважності і точності, удачі і везіння, великих перемог над противником і величезних досягнень в житті.

***

З днем військового зв'язківця! Нехай завжди будуть цілі дроти, нехай зв'язок переривань не знає, а ефір не відає перешкод. Завжди залишайтеся неушкодженими, щоб рідні чули ваш голос, щоб чекали в теплому, сімейному колі вашого повернення.

Привітання з Днем військ зв’язку ЗСУ в віршах

Зв'язківець військовий, у свято твоє
Звучать слова-визнання:
Розумний, відважний наш герой,
Прийми ж побажання!

Бажаю, щоб ти завжди
З усіма зміг зв'язатися,
А з коханими людьми
Бажаю не розлучитися!

***

Свято сьогодні заслужене твоє,
І я схиляюся з пошаною,
Військовий зв'язківець - справжній герой,
Небезпечна це робота.

І я всією душею на цій посаді
Бажаю працювати без ризику,
Нехай небо виконає будь-яку мрію
Такого крутого зв'язківця!

Джерело: glavred, telegraf.



Переглядів: 3964
Поширень: 0