День, коли вчинки призводять до змін: місячний календар і гороскоп на 8 серпня

Місячний календар. 4-й місячний день

Символ дня – «Райське дерево». Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід дерева пізнання. День вибору між добром і злом. В це день коли люди піддаються різноманітним спокусам.
В цей день можуть виникати конфлікти і людині, яка твердо стоїть на своїх позиціях потрібно буде відстоювати свою точку зору. День складний, але нещасливим він може стати тільки з вини самої людини.

Четвертий місячний день присвячений одержанню знань, найрізноманітнішої інформації, включаючи вивчення традицій, історії своєї країни й свого роду. Це день самозаглиблення й спогадів з метою розуміння власних коренів як особистості, а також своїх родинних зв’язків. У цей день краще не залишатися одному, а бути в колі родини, намагатися не виходити на вулицю, не перетруджуватись фізично й емоційно.

Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Молитви, цього дня, йдуть із самої глибини душі.

Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити в нього вибачення.

У цей день можна знайти духовного вчителя, отримати важливу пораду або відповідь на питання, що мучить вас. Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

Гарний день для посадки дерев і рослин, для початку циклу лікування травами. Почини дня будуть успішні, особливо пошук зниклих речей.

Хвороба, що почалася в цей місячний день, може бути небезпечна.

Гороскоп на 8 серпня

Овен

Поставивши перед собою мету, якої б життєвої сфери вона не стосувалася, не сумнівайтеся в її правильності, інакше досягти її вам не вдасться, тож доведеться вибрати – вірити собі чи ні.

Телець

На успіх сьогодні будуть приречені будь-які починання, але лише в тому разі, якщо представники вашого знака не зволікатимуть, а без підготовки, розгойдування і зайвих розмов візьмуться до справи.

Близнята

Не можна нікого обманювати, навіть якщо здаватиметься, що інакше важливі питання не вирішити: одна брехня потягне за собою наступну, і так – нескінченно: виплутатися з цієї павутини буде вкрай складно.

Рак

Вчіться відстоювати власні інтереси, якої б сфери життя – професійної чи особистої – вони не стосувалися: дайте тим, хто вирішить їх порушити, зрозуміти: ви зможете постояти за себе – краще вас не чіпати.

Лев

Енергією, якою забезпечать представників знака зірки, необхідно розпоряджатися ощадливо, тобто витрачати її винятково на справи першочергової важливості, залишивши тимчасово те, що може зачекати.

Діва

Розпочинаючи реалізацію нового проєкту, ретельно продумайте всі деталі – в найнесподіваніший момент будь-яка неврахована на етапі планування дрібниця може зіпсувати вам усю справу.

Терези

Будьте уважні до ідей, які протягом дня спадуть вам на думку: звісно, більшу частину з них треба відкинути, як безперспективні, а ті, що залишилися, втілені в життя, принесуть багато користі.

Скорпіон

Сприятливий день для складання планів на найближче майбутнє – вам вдасться "вирахувати", що обов'язково потрібно зробити насамперед, а що – зачекає, відокремивши важливі справи від другорядних.

Стрілець

Якими б переконливими не були аргументи, які використовує в розмові з вами опонент, не беріть їх на віру, не проаналізувавши – лише після цього можна буде зрозуміти, що має значення, а що – ні.

Козоріг

День сприятливий для купівель: можна сміливо вирушати на шопінг – усе, що буде придбане в цей час, виявиться саме тієї якості, яка необхідна, до того ж прослужить без нарікань тривалий час.

Водолій

Не варто перейматися через проблеми у професійній сфері, які можуть спантеличити вас у цей час: вони зникнуть так само швидко, як і з'явилися, причому докладати до цього особливі зусилля не доведеться.

Риби

Ті представники знака, хто останнім часом добре попрацював, можуть розраховувати на винагороду у вигляді підвищення кар'єрними сходами або збільшення зарплатні, що буде однаково приємно.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 534
Поширень: 0