Вінницький підприємець Андрій Опанасюк підтримав закупівлю амуніції для спецпідрозділу ГУР МО України “Артан”

Андрій Опанасюк, підприємець і волонтер з Вінниці, активно долучився до збору коштів на закупівлю амуніції для спецпідрозділу ГУР МО України “Артан”. На сьогодні було зібрано першу партію плитоносок, які підходять як для тренувань, так і для бойових завдань.

Про участь Андрія Опанасюка у цьому важливому зборі повідомила вінницька волонтерка Діана Подолянчук. За свій значний фінансовий внесок Опанасюк був відзначений командуванням однієї з військових частин, отримавши подяку за сприяння та співпрацю в наданні допомоги Збройним Силам України, а також за активну громадянську позицію у боротьбі за незалежність країни.

Крім Андрія, до збору коштів приєдналося багато інших активістів, включаючи гурт “LATEXFAUNA”. Також гурт ТНМК планує благодійний тур по США та Канаді.

Андрій Опанасюк відомий своєю волонтерською діяльністю з початку повномасштабного вторгнення. Він неодноразово передавав військовим автомобілі та дрони, а також допомагав у багатьох інших ініціативах, часто не афішуючи своїх дій. З часом його команда почала працювати над більш конкретними запитами військових.

У своєму інтерв’ю телеканалу “ВІТА”, Андрій розповідав про збір групи, яка займалася фізичною працею на об’єктах, допомагала військовим, сортувала гуманітарну допомогу та облаштовувала приміщення для переселенців. Підприємець також брав участь у закупівлі амуніції, зокрема бронежилетів та касок, а також у виготовленні розвантажувальних систем для захисників.

Його підприємства також займалися ремонтом доріг у прифронтовій зоні на Запоріжжі та облаштуванням фортифікаційних споруд на Сумщині.


Переглядів: 220
Поширень: 0