День зміни енергетичних станів: місячний календар і гороскоп на 11 серпня

Місячний календар. 7-й місячний день

Символи дня — «Роза вітрів». День зміни, переходу від першої до другої фази. Дні переходу між фазами завжди складні, тому що змінюються енергетичні стани.
Це день роботи зі стихіями й вербальної магії, тобто магії слова. У цей день краще промовчати, ніж збрехати, сказати грубе слово або побажати кому-небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв’язок або дихальних шляхів. Ці органи дуже чутливі цього дня.

Компроміси мало результативні й небажані. Взагалі, перш ніж щось сказати в цей день, треба гарненько подумати. Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайки і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки, можливий конфлікт із начальством або з коханою людиною. 

День сприятливий для хірургічних операцій.

Гороскоп на 11 серпня

Овен

Представники вашого знака рідко звертають увагу на підказки інтуїції, але сьогодні їм потрібно змінити цю – не найкориснішу – звичку, оскільки саме внутрішній голос дасть їм цінну пораду.

Телець

Проєкти, започатковані цього дня, буквально приречені на успіх, особливо якщо представникам знака вистачить сил і бажання вийти із зони комфорту та зробити активні дії, на них чекає серйозний успіх.

Близнята

День подарує нечувані професійні можливості, які в жодному разі не можна упустити, інакше подібний – сприятливий – збіг обставин найближчим часом може не повторитися.

Рак

Незважаючи на те, що товариськість — не найсильніший ваш бік, саме в розмовах і суперечках народиться необхідна вам істина, тому дуже важливо не ігнорувати будь-які дзвінки та повідомлення в месенджер.

Лев

Негативні емоції, спалах яких ви відчуєте цього дня, негативно відіб'ються на всіх сферах життя, але особливо небезпечно виявляти їх у взаєминах із близькою людиною – конфлікту не уникнути.

Діва

У суперечках із людьми дуже важливо не переходити кордон, який відокремлює переконливі аргументи від прямих образ, інакше довести свою правоту вам не вдасться, а ось образити співрозмовника – цілком.

Терези

Можна буде нарешті внести в життя зміни, про які ви давно, але поки що безуспішно думали – наприклад, перейти на нову роботу: умови для цього складуться максимально сприятливі.

Скорпіон

Вирішити важливу проблему, яка в останні кілька днів позбавляє вас гарного настрою, можна буде лише в тому разі, якщо вдасться знайти її причину – у такому разі достатньо ліквідувати її.

Стрілець

Представники вашого знака зможуть на власному досвіді переконатися в тому, що немає щастя без нещастя: подія, яка на перший погляд здасться вам неприємною, в результаті призведе до приємних наслідків.

Козоріг

На серйозні професійні успіхи сьогодні розраховувати не доводиться, проте до них можна – і треба! – підготуватися, а на початку нового робочого тижня розпочати реалізацію своїх планів.

Водолій

Велика ймовірність того, що людина, яка вас образила, захоче перпросити і помиритися – у такому разі не варто її відштовхувати, найімовірніше, вона дійсно зрозуміла, що не мала рацію.

Риби

Присвячуючи свій час мріям, не забувайте все-таки – хоча б час від часу – спускатися на землю, щоб потурбуватися про людей, які перебувають поруч, тим більше, що вони попросять вас про це.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 305
Поширень: 0