Аж 6 ДТП трапилися на Вінниччині цими вихідними: подробиці про обставини та постраждалих

Аварії трапилися у Вінницькому, Хмільницькому та Гайсинському районах. За фактами автопригод проводяться досудові розслідування.

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

Перша аварія сталася 10 серпня у Вінниці по вул. 600-річчя. За інформацією слідства, 55-річний водій автомобіля Peugeot під час руху заднім ходом допустив наїзд на місцеву жительку. Внаслідок автопригоди 56-річна жінка з тілесними ушкодженнями потрапила до лікарні.

Ще одна ДТП трапилась 11 серпня вночі, близько 00:50 год, неподалік м. Липовець. Було встановлено, що 21-річний водій Opel не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, після чого автівка перекинулася. Унаслідок автопригоди, керманич та його 20-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Того ж дня близько 13:15 год у Вінниці по вул. Д. Нечая зіткнулися автомобіль Subaru та мотоцикл КТМ. Унаслідок ДТП, 22-річний водій мотоцикла був госпіталізований до медичного закладу.

Четверта аварія трапилася 11 серпня у Калинівці. 41-річна водійка DAEWOO LANOS, рухаючись заднім ходом зіткненулася з припаркованим автомобілем OPEL ASTRA. Внаслідок цього, легковик покотився та наїхав на 67-річного водія, власника цієї ж автівки, який стояв позаду свого автомобіля. У результаті ДТП чоловіка з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в Гайсинському районі. Близько 10:30 год, неподалік села Вища Кропивна, 52-річний житель міста Кривий Ріг, рухаючись на автомобілі Renault Megane не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat, який рухався в попутному напрямку. В результаті удару 28-річний водій автомобіля Volkswagen виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся Peugeot Landtrek під керуванням 24-річного жителя Львівської області. Внаслідок ДТП 22-річного пасажира Volkswagen з тілесними ушкодженнями госпіталізовано лікарні.

Того ж дня в місті Бершадь сталась аварія між автомобілем КІА та мотоциклом. 75-річний керманич легковика не переконався у безпечності маневру виїзду з узбіччя на дорогу, почав здійснювати поворот ліворуч, в наслідок чого допустив зіткнення з мотоциклом, який рухався у попутному напрямку. В наслідок ДТП 51-річного водія двоколісного транспортного засобу з численними травмами доставлений до лікарні.

Водії легковиків освідувані - тверезі. У керманичів мотоциклів відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 684
Поширень: 0