Незабутню екскурсію Вінницею провели для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Для 15 діток, які опинилися у складних життєвих обставинах та отримують соціальні послуги у Вінницькому міському центрі соціальних служб, провели оглядову екскурсію «Місто над Бугом». Захід організував Центр соцслужб спільно з КП «Офіс туризму» Вінниці.

Екскурсію для малечі проводила гідеса Офісу туризму Соломія Грон. Дітки гуляли містом дві години, змогли по-новому подивилися на центр Вінниці, ознайомилися з таємницями, що приховують у собі вже звичні місця. Гідеса розповіла юним слухачам і про вежу Артинова, яка стала символом та візитівкою нашого міста, а також познайомила їх з історією легендарного готелю «Савой».

Маршрут включав головну синагогу Вінниці та будівлю Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Валентина Отамановського. Цікавими розповідями супроводжувався прохід до театру імені Садовського через центральний міський парк імені Леонтовича.

«Діти отримали масу задоволення, нові знання, дізналися цікаві факти про рідне місто. Після закінчення від центру надання соціальної послуги з формування життєстійкості дітки отримали невеличкі подаруночки на згадку про цікаву екскурсію. Важливо дбати про маленьких мешканців громади, які, на жаль, опинилися в складних життєвих обставинах, турбуватися про їхній добробут та розвиток», – зазначила начальниця відділу «Служба соціальної роботи в громаді» Вінницького міського центру соціальних служб Леся Палій.

Джерело: ВМР



Переглядів: 313
Поширень: 0