У Вінниці дітки-переселенці з літнього табору «ЯМаріуполь.Родина» відвідали центр розваг «Країна мрій»

Днями для діток, які відпочивають у літньому таборі «ЯМаріуполь.Родина», організували похід до розважального центру «Країна мрій». Там малеча змогла проявити свої емоції, насолодитися різними активностями, взяти участь у розвивальних майстеркласах та, звісно, знайти нових друзів, з якими можна весело погратися у невимушеній атмосфері. Урізноманітнюють дозвілля для малечі відділ молодіжної політики спільно з центром підліткових клубів за місцем проживання «VinSmart».

«Діти із задоволенням провели час і отримали багато позитивних емоцій. Вони обирали майбутні професії, проходили лабіринти та стрибали на батутах. А нам приємно спостерігати за тим, як вони відпочивають і посміхаються», – сказав директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак також зазначила, що такі заходи необхідні для всіх дітей.

«Ми працюємо, щоб підняти дітям настрій та подарувати більше щасливих спогадів, адже ці діти – це переселенці з Маріуполя, які знайшли притулок у різних регіонах України. Вони втратили домівки, рідних, звичний ритм життя і тепер намагаються почати все з початку на новому місці», – додала Юлія Мончак.

Джерело: ВМР



Переглядів: 292
Поширень: 0