Горіховий Спас: красиві привітання у прозі та картинках українською мовою

Сьогодні, 16 серпня, в Україні відзначають Горіховий Спас, який також називають Хлібним і Третім Спасом. Команда видання Myvin зібрала для вас найкращі привітання, аби ви могли привітати своїх рідних з цим світлим святом. 

Привітання зі святом у прозі та картинках

Вітаю з Горіховим Спасом. Бажаю будь-які проблеми життя клацати, як Білочка горішки. Бажаю доброго щастя, вірної любові, сильної віри, невтомної надії і теплої посмішки, яка буде зігрівати всіх дорогих тобі людей.

***

У Горіховий Спас бажаю благодаті і тепла. Нехай ваше здоров'я і здоров'я рідних буде міцним як горіхова шкаралупа, нехай небо буде чистим і ясним, нехай щастя буде вічним і міцним. Любові, віри і взаєморозуміння.

***

Вітаю з Горіховим Спасом! Бажаю міцного здоров'я, добрих справ та Божої благодаті.

***

Вітаю з Горіховим Спасом! Нехай Господь завжди рятує від біди й лиха, нехай ангел твій ніколи не покине тебе, нехай твоя сім'я вкрита буде від заздрощів і злоби міцною оболонкою з душевної доброти, взаємного кохання, турботи, вірності й добробуту, як вкритий горіх своєю шкаралупою. Бажаю здоров'я і довгих років життя.

***

З Третім Горіховим Спасом! Нехай Всевишній і ангели бережуть тебе від бід і негараздів! Нехай попереду буде багато довгих і щасливих років життя. Міцної тобі віри, чистоти думок і взаєморозуміння!

Джерело: РБК - Україна, maximum.fm. УНІАН.



Переглядів: 832
Поширень: 0