День знань в Україні: красиві привітання у прозі, віршах та картинках

Сьогодні, 1 вересня в Україні відзначають День знань. Цього року навчальний процес знову проходитиме в умовах війни, і деякі українські школярі та студенти не зможуть повернутися до своїх рідних навчальних закладів. Проте, попри все, новий навчальний рік розпочнеться, будь то онлайн чи офлайн, з надією на швидке настання миру. Команда видання Myvin зібрала для вас найкращі привітання у прозі, віршах та картинках, аби ви змогли привітати усіх ваших школярів, студентів та знайомих викладачів.

Привітання з Днем знань в прозі

У День знань бажаю, щоб гарний настрій не згасав, мрії збувалися, а навчання давалося легко. Нехай навчальний рік буде наповнений незабутніми моментами, відкриттями і грандіозними успіхами!

***

Шановні учні, педагоги та батьки! Щиро вітаємо вас із прекрасним святом вересня - з Днем знань. Хочемо побажати Вам успіхів у процесі опанування нового, удачі, бадьорості та здоров'я, справжньої дружби та радості відкриттів.

***

Вітаю з Днем знань! Як би не було сумно, що літо закінчилося, осінь - це завжди початок чогось нового. Бажаю в цьому навчальному році домогтися ще більших успіхів, ніж у минулому! Нехай кожен день буде наповнений новими знаннями, цікавими зустрічами і безліччю творчих ідей.

***

З Днем знань! Бажаю набратися терпіння, сил, сміливості та завзятості для нових відкриттів, для нових перемог і досягнень, для нових знань і прагнень. Бажаю весело і легко вчитися, а також встигати в усіх сферах своєї життєдіяльності. Удачі, гарного настрою, бадьорості та позитиву на весь цей навчальний рік!

***

Ох, скоро почнуться ці дивовижні батьківські збори: вхід - безкоштовний, вихід - платний. Мами, з прийдешнім навчальним роком! Терпіння вам і удачі!

Привітання з Днем знань в віршах

В сизому тумані,
В сині димовій -
Яблука рум'яні,
Груші медові.
Линуть птичі зграї,
Шелестять гаї...
Школа відчиняє
Двері нам свої.
Вийдуть нас зустріти
Друзі-вчителі...
Принесіть їм квіти
З рідної землі.
(Максим Рильський)

***

З першим вересня вітаю,
Свята гарного бажаю,
Як навчальний рік почнеться
Вдача хай тобі всміхнеться.
Буде весело й цікаво
Щось новеньке пізнавати,
І завжди високі бали
По усім предметам мати.

***

Вітаю від душі з Днем знань!
Бажаю успіхів у всьому,
Удачі, здійснення бажань,
Трудитися завжди невтомно.
Енергії на цілий рік,
Здоров’я, море позитиву,
Ідей цікавих і нових,
Міцної дружби в колективі!

Джерело: lux.fm, УНІАН.



Переглядів: 2497
Поширень: 0