День підприємця: красиві привітання в прозі, віршах та картинках

В Україні в першу неділю вересня традиційно відзначають День підприємця. Цього року свято припадає на перший день осені - 1 вересня. Напишіть приємні слова знайомим власникам бізнесу та привітайте їх із професійним святом.

Привітання з Днем підприємнця

Заповзятливість - цінна якість людини. І Ви зуміли досягти успіхів у наших важких умовах у такій складній справі, тому що поєднували блискучі здібності з наполегливою працею. У цьому відношенні Ви служите всім нам прикладом, гідним наслідування! Прийміть наші щирі вітання та побажання подальших успіхів! 

Вітаю з Днем підприємця і хочу побажати ніколи не втратити своєї підприємницької хватки й успіху, постійно ставити перед собою нові цілі й неодмінно домагатися грандіозних перемог у своїй діяльності. Бажаю високих доходів і зовсім малих витрат.


 

Вітаємо Вас з Днем підприємця, бажаємо Вам успішного ведення своєї справи, матеріального благополуччя, налагодження нових міцних партнерських зв'язків, здоров'я і впевненості у завтрашньому дні!

Вітаю Вас з професійним святом – Днем підприємця. Бажаю успіхів Вашому бізнесу, вдалих угод, надійних партнерів та щоб удача та надія ніколи не залишали Вас. Нехай у Вашій родині також буде тепло та затишок, а Ваша плідна праця завжди буде запорукою добробуту Ваших рідних.

Вітаю Вас сьогодні
З Днем підприємця!
І бажаю вдало працювати –
Набивати туго гаманця!
Хай супроводжує везіння
І мрії збуваються!
Бути завжди у відмінному настрої!
Хай все задумане здобувається!

Джерело: rivne.media, Апостроф, vitay.



Переглядів: 2375
Поширень: 0