Діти вінницьких військових повернулися з незабутнього відпочинку в Латвії: хто організував поїздку

Протягом тижня 22 дитини з родин оборонців України насолоджувалися активним відпочинком на морському узбережжі та відвідували визначні місця у Латвії. Поїздку організувала Вінницька міська рада разом із латвійськими партнерами. Там на юних вінничан чекала насичена розважальна, спортивна та пізнавальна програма.

Діти провели незабутні дні в літньому таборі EXPEDITION.CAMP, який базується в мальовничій Ужаві, в місці для таборів «Ganības».

Вінничани відвідали аквапарк, Музей історії Риги і мореплавства, Ризький мотормузей, а побачили величний ужавський маяк на узбережжі Балтійського моря.

Особливої уваги заслуговують екскурсії по Ризі та місту-партнеру Вінниці Вентспілсу, де діти дізналися багато нового про культуру та історію Латвії. Крім того, учасники мали можливість займатися йогою і медитацією.

Вчителька ліцею №35 Ольга Куцмай, яка супроводжувала групу дітей, зазначила, що час, проведений у Латвії, залишив по собі багато приємних вражень та емоцій.

«Ще з першого дня теплого прийому ми мали змогу закохатися у природу, а точніше в морські узбережжя, ліси та базу відпочинку. Окремо хочемо подякувати команді, яка нас постійно супроводжувала і знайомила з новою культурою», – поділилася враженнями Ольга Куцмай.

Організаторами програми стали фонд ziedot.lv, Асоціація ветеранів армії Латвії (LAVA) та товариство Voluntieris.lv, які за допомогою інструкторів-ветеранів зробили все можливе, щоб відпочинок дітей був не тільки цікавим, але й корисним.

Джерело: ВМР



Переглядів: 95
Поширень: 0