Завтра у Вінниці пройде мистецький вечір із зірками на підтримку українських Захисників

Завтра,13 вересня, о 18:00 відбудеться XVII незламний ВІННИЦіЯнський фестиваль.

Захід організовує Міський Палац мистецтв за підтримки Вінницької міськради, департаменту культури ВМР та Міжнародного Об’єднаного Фонду Допомоги.

Подія присвячена Дню міста, а головна її його мета – підтримка Збройних Сил України. Так, кожен квиток на фестиваль – це донат для однієї з вінницьких бригад.

Гостями мистецького вечора стануть відомі зірки, а саме: Віктор Андрієнко, Олег Філімонов, Юрій Стицьковський, артисти ТеСамеШоу – Володимир Жогло та Сергій Полупан.

«Для гостей на сцені виступатимуть відомі артисти-волонтери, котрі не лише збирають донати для ЗСУ, а й самі неодноразово навідували бійців на передовій. Це Віктор Бронюк, Ігор Юрковський, гурт “Аскер”, дует “Коханий-Кохана”, дует “Душевні”, Влад Гнатовський та ансамбль “Вербиченька”», – зазначають організатори.

Зокрема, під час заходу проведуть і благодійний аукціон із цікавими лотами, які надали постійні гості Фестивалю. Це метри гумору Віктор Андрієнко, Олег Філімонов та Юрій Стицьковський. А також Народна артистка та Герой України – Ада Роговцева, відомі артисти театру і кіно Ольга Сумська, Володимир Горянський та Тарас Цимбалюк, співаки та музиканти Артем Пивоваров, Макс Барских, Wellboy, Volkanov, гурт «Без обмежень», актори студії «Дизель Шоу» та інші відомі особистості.

Місце проведення – ресторан «Mont Blanc», вулиця Соборна, 34.

Квитки за посиланням.

Джерело: ВМР



Переглядів: 254
Поширень: 0