До Дня рятівника у Вінниці відзначити найкращих рятувальників

Від імені Вінницької громади міський голова Сергій Моргунов нагородив кращих бійців ДСНС з нагоди Дня рятівника, який відзначали 17 вересня.

Окрім того, він передав грошові сертифікати на закупівлю спецобладнання, яке допоможе ефективно виконувати завдання та рятувати людські життя.

Міський голова привітав рятувальників з професійним днем та подякував за непохитну сміливість та відданість присязі.

«Від імені громади, з нагоди Дня рятівника, нагородили одних із кращих представників ДСНС. А також вручили грошові сертифікати на придбання необхідного спецобладнання, щоб надзвичайники могли ще якісніше виконувати свою роботу. Щиро дякую всім, хто обрав цю сміливу професію. У цей важкий час війни ми особливо гостро відчули, наскільки важливою є їхня робота: вчасно “Запобігти. Врятувати. Допомогти”», – сказав Сергій Моргунов.

Подякував надзвичайникам за якісну роботу і начальник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук.

«Рятувальники на постійній основі вдосконалюють свої вміння та навички, відпрацьовуючи злагодженість своїх дій. Вдячний за вашу нелегку працю», – сказав він.

Участь в урочистій церемонії взяли також представники Вінницької обласної Ради, Вінницької ОВА, керівники управлінь силових структур, військові, духовенство, а також аташе з питань оборони Латвійської Республіки в Україні полковник Олександр Холманов та Почесний консул Латвійської Республіки Ігор Скоромний. Всі вони виступили з вітальними словами та подяками рятувальникам за їх небезпечну, але таку важливу роботу.

Джерело: ВМР



Переглядів: 175
Поширень: 0