Спортсмени з Вінниці відзначилися на чемпіонаті України з велоспорту: подробиці

Нещодавно в Чернівцях відбулися важливі змагання з велоспорту, серед яких чемпіонат України з маунтенбайку, фінал чемпіонату України та фінал Кубка України ХСО (крос–кантрі), чемпіонат України (паралельний слалом), чемпіонат України (4Х) серед всіх вікових категорій (ІІІ – ІV ранг). У змаганнях відзначилися спортсмени Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3, які повернулися додому з медалями та високими результатами.

Про це інформує Вінницька міська рада. 

Зокрема, срібну медаль у категорії юніорів в олімпійській дисципліні крос-кантрі виборов Владислав Макаров. А бронзову нагороду у цій категорії здобув Микола Гаврилюк.

Відзначились на дистанціях й інші вихованці спортшколи, які брали участь у змаганнях. Ілля Ржепко посів 6 місце серед чоловіків, Ольга Мазуренко стала 8-ю серед дівчат, Андрій Яворський фінішував 11-м серед юнаків. А Максим Максименко у фіналі Кубка України в категорії молодші юнаки показав 12 результат.

«Вінницькі велоспортсмени продовжують активно брати участь у Всеукраїнських змаганнях, демонструючи гарну технічну підготовку та витримку, що приносить гідні результати на важливих турнірах», – відзначають у спортивній школі.



Переглядів: 90
Поширень: 0