На Вінниччині стались жахливі ДТП з потерпілими: серед них є неповнолітня

Поліція проводить розслідування двох смертельних ДТП, в яких загинули неповнолітня пасажирка легкового автомобіля та велосипедист.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Аварії сталися в Гайсинському та Вінницькому районах. Для з'ясування всіх обставин дорожньо-транспортних пригод слідчі призначили ряд експертиз і наразі ведуть досудове розслідування.

Вчора вранці, 6 жовтня, неподалік села Краснопілка Гайсинського району, водій автомобіля Renault, 48-річний мешканець Волинської області, за попередніми даними, не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб з'їхав з дороги і в’їхав у дерево. У результаті аварії 15-річна пасажирка загинула на місці, а водія госпіталізували.

Сьогодні, 7 жовтня, близько 07:30 водій Citroen скоїв наїзд на велосипедиста. Попередньо встановлено, що 51-річний житель Тульчина, керуючи мікроавтобусом, рухаючись лівою смугою дороги в межах селища Стрижавка у напрямку Вінниці, наїхав на 70-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину дороги на велосипеді зліва направо по ходу руху автомобіля. Внаслідок ДТП велосипедист загинув.

Автомобілі поміщені на арештмайданчики. У водія Renault відібрали зразки крові для токсикологічної експертизи, а водій Citroen пройшов освідування і виявився тверезим.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.



Переглядів: 198
Поширень: 0