Вінницькі «Вовки» стали віцечемпіонами України з шахів

Цими вихідними Вінниця перетворилася на шахову столицю. 4-6 жовтня наше місто приймало чемпіонат України зі швидких та блискавичних шахів. На турнірі змагалися 44 клубні команди з різних куточків нашої країни, а це понад 300 учасників. Серед учасників були команди провідних шахових центрів України, таких як Київ, Львів та Дніпропетровська область. Попри велику конкуренцію, Вінницькі «Вовки» знову довели, що заслужено входять до вітчизняної шахової еліти, виборовши срібні нагороди. Також друге місце вінничани посіли й у загальнокомандному заліку.

Змагання проходили на базі ВМДЮСШ №6. Як зазначив директор закладу Микола Боднар, турнір проходив на дуже високому рівні. 

«Наші вихованці показали гідний рівень майстерності та справжні бійцівські якості. Швидко реагували на зміну обставин та приймали рішення. Відтак, у категорії блискавичні шахи команда «Вовки» здобула почесне друге місце. Це великий успіх для всієї Вінниці», – каже Микола Боднар.

Він також підкреслив, що у перебігу чемпіонату успішно виступила і молодіжна команда МДЮСШ №6. У результаті змагань, вона посіла V місце. А у загальнокомандному заліку вінничани фінішували другими.

«Окремо хочу відзначити внесок у командний успіх нашого наймолодшого гравця – Дмитра Щербини. Юнак на турнірі виступав в основному складі та саме завдяки його вправності нам вдалося перемогти чимало провідних шахових опонентів», – зазначив Микола Боднар.

А місця на чемпіонаті розподілились наступним чином:

Швидкі шахи:

  • I місце КЗ ДЮСШ «Дебют», м. Львів;
  • II місце команда Дніпропетровської області;
  • III місце Федерація шахів, м. Київ.

Юлискавичні шахи:

  • I місце КЗ ДЮСШ «Дебют», м. Львів;
  • II місце команда Вінницькі «Вовки»;
  • III місце команда Дніпропетровської області.

Джерело: ВМР



Переглядів: 104
Поширень: 0