Порушив правила дорожнього руху і сів на 9 років: вінницькі патрульні викрили водія-наркозакладчика

На початку року, 6 січня, патрульні зупинили 36-річного водія легковика за порушення правил дорожнього руху. Під час огляду автівки правоохоронці виявили в автомобілі наркотики. Розуміючи, що його викрили, водій почав пропонувати поліцейським хабар.

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

У ході досудового розслідування також стало відомо, що мешканець Дніпропетровщини отримав партію товару, яку мав збути в різних областях України, розкладаючи закладки у лісосмугах. Правоохоронці встановили, що фігурант вже встиг залишити пакунок з наркотиками, заховавши його в землі лісового масиву у Вінницькому районі. Загалом поліцейські вилучили понад 1,5 кілограма канабісу, близька 57 грамів метамфетаміну та більш як 700 грамів PVP.

На підставі зібраних доказів Вінницький районний суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, 3 ст. 307 ККУ за розповсюдження збут наркотиків та ч. 1 ст. 369 ККУ за пропозицію хабаря. За сукупністю злочинік суд виніс обвинуваченому вирок – дев'ять років і п'ять місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.



Переглядів: 112
Поширень: 0