Жахлива автотроща на Львівщині: серед постраждалих є вінничани

Сьогодні вранці біля села Чишки на об'їзній дорозі Львова сталася серйозна аварія за участі автобуса, двох вантажівок і легкового автомобіля. Внаслідок ДТП кілька людей опинилися затиснутими в транспортних засобах і потребували допомоги.

За даними Головного управління ДСНС України у Львівській області, рятувальники за допомогою спецобладнання визволили з автобуса трьох постраждалих – двох пасажирів та водія. Також було деблоковано загиблих: одного водія автобуса і двох водіїв вантажівок.

Згідно з інформацією Львівської міської ради, до трьох лікарень Першого медоб’єднання Львова госпіталізовано 32 особи. Загалом у ДТП постраждало 34 людини, серед них шестеро дітей. Троє людей, на жаль, загинули.

Зокрема, до лікарні святого Пантелеймона доставлено 22 постраждалих. Найважчою серед них є 60-річна жінка, яка перебуває в реанімації у критичному стані. П'ятеро пацієнтів – у стані середньої важкості, ще 16 отримали легкі поранення.

До лікарні святого Луки було госпіталізовано 7 осіб, з них двоє у важкому стані в реанімації, четверо мають травми середньої важкості, одна жінка отримала незначні ушкодження.

До дитячої лікарні святого Миколая доставили трьох дітей, які отримали струс головного мозку. Їхній стан стабільний, медики продовжують надавати необхідну допомогу.

Нагадаємо, в ДТП потрапили автобус міжнародного сполучення «Варшава – Одеса», вантажівка «Нової пошти» та кілька легкових автомобілів. Для надання допомоги постраждалим залучили 20 бригад швидкої допомоги. Серед постраждалих – мешканці Одеси, Хмельницького, Вінниччини, Харківщини, Миколаївщини, Львівщини, а також громадяни Швейцарії.



Переглядів: 228
Поширень: 0