День, коли треба бути обережними: місячний календар і гороскоп на 17 жовтня

Місячний календар. 15-й місячний день

Символ дня – змій. Назва говорить сама за себе – несприятливий день. Особливо, коли на цей день випадає повня. Людина схильна впливу різноманітних спокус.

День небезпечний сварками і конфліктами, тому, за можливістю, потрібно зберігати спокій і не допускати спалаху емоцій.

Несприятливий день для важливих, значимих справ, хоча, в цілому, для бізнесу, він сприяє.

В 15-й місячний день ми бачимо віщі сни й одержуємо одкровення. Це – кращий день Місячного місяця для пізнання таємниць.

Безпечніше буде утриматися в цей день від стрижки, тому що можливі порушення психіки, підвищення тиску, головні болі й поява почуття страху.

Гороскоп на 17 жовтня

Овен

Дуже важливо бути обережними у спілкуванні з людьми навколо – необережні слова, які ненароком образять когось у вашому оточенні, можуть мати серйозні і, що важливо, тривалі наслідки.

Телець

Професійні обов'язки потрібно виконувати без зайвого запалу, тому бажано зосередитися на тих видах робіт, які не вимагають надмірної активності: можна, наприклад, навести лад у документах.

Близнята

Не варто розпорошуватися на дрібні справи, які заберуть сили та енергію, але ні на крок не наблизять вас до поставленої мети – потрібно зосередитися на одній-єдиній – основній – цілі і не відступати від неї.

Рак

По пораду, якою б сфери життя і діяльності вона не стосувалася, потрібно звернутися до близького друга: він не лише підкаже вам, що треба робити, а й – що дуже важливо – підтримає вас морально.

Лев

Зарозумілість стосовно свого оточення небажана завжди, але сьогодні – особливо: вона негативно позначиться на взаєминах, а отже, згодом ви не зможете звернутися по сприяння до тих, ким зараз знехтували.

Діва

Від ухвалення важливих рішень – як професійної, так і життєвої якості – сьогодні краще відмовитися: найімовірніше, вони виявляться помилковими, і вам довго доведеться про них шкодувати.

Терези

Небажано одночасно вирішувати всі – як робочі, так і побутові – питання, заплановані вами на сьогоднішній день: зрештою ви "завалите" всі, тому виберіть одне – пріоритетне.

Скорпіон

День сприятливий для того, щоб проаналізувати події останнього часу та свої дії, які ви в цей час вчинили: так ви зможете зробити висновки про те, де помилилися, а де, навпаки, досягли успіху.

Стрілець

Що б ви сьогодні не робили, намагайтеся знайти оптимальний темпоритм – бажано вибрати золоту середину, яка дозволить вам не забігати наперед, але й не відставати – лише так ви зможете все встигнути.

Козоріг

Незважаючи на розпал робочого тижня, намагайтеся присвятити більшу частину часу відпочинку: у професійному плані сьогоднішній день для вас погоди не зробить, а ваші фізичні сили давно потребують відновлення.

Водолій

Будь-які справи, пов'язані з роботою, навряд чи виявляться цього дня успішними, тож не варто витрачати на них дорогоцінний час – краще відпочити: наприклад, погуляти чи просто поспати.

Риби

У стосунках з коханою людиною, які останнім часом стали заходити в глухий кут, необхідне термінове перезавантаження – воно допоможе не лише зберегти, але й вивести їх на вищий – позитивний – рівень.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 249
Поширень: 0