Олексій Гнатковський про сюрприз для Вінниці 20 жовтня: «Камон на виставу!»

Світовий шедевр, культова вистава «Про що мовчать чоловіки» і зірка фільму «Довбуш», неймовірний Олексій Гнатковський 20 жовтня о 18.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського!

Це буде фантастичний вечір сміху і спілкування, зізнань, відкриттів та роздумів про найважливіше.

Про кохання і пристрасть, чоловіків і жінок, дружбу, наші родини і наші особисті таємниці та відчуття.

Після перегляду цієї надзвичайної вистави сяятимуть світлими усмішками всі-всі!

Чекаючи зустрічі з вінничанами 20 жовтня, Олексій Гнатковський записав відеозвернення прямо зі зйомок продовження серіалу «Кава з кардамоном», у якому грає одну з провідних ролей:

«Привіт, друзі! Я, Олексій Гнатковський, зараз знаходжуся на знімальному майданчику, де ми продовжуємо знімати українське кіно. А вже незабаром, 20 жовтня, я буду у вас у Вінниці, панове, зі своєю виставою «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever». Це прекрасна, фантастична вистава і я закликаю вас прийти на неї до театру і не проґавити. Тому що не так часто ми буваємо у Вінниці з цією виставою і я буду щасливий бути з вами у цей день. Тому, камон на виставу! Побачимось!»

Квитки на виставу (від 250 грн) купуйте за цим посиланням https://afisha.vn.ua/events/pro-shcho-movchat-choloviky-abo-dykun-forever-5

Яскрава і сучасна комедія для дорослих «Про що мовчать чоловіки» є хітом-рекордсменом на Бродвеї, перекладена 35 мовами і з шаленим успіхом йде на найпрестижніших сценах світу.

Це і стендап, і вистава! І глибина, і сміх!

Теми, які підіймаються у виставі, близькі всім без винятку. Тож чимало чоловіків впізнають себе, а жінки — своїх суджених.

Буде весело, щиро та незабутньо!

«Про що мовчать чоловіки» — постановка, що скорила світ! Це та вистава, яка змусить вас усміхатися правді в очі. Це вистава про всіх нас! Вона про чоловіків і жінок, про наші стосунки між собою. Про те, що може людей відштовхувати, а що — об’єднує раз і назавжди», — розповідають організатори гастролей — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Вистава «Про що мовчать чоловіки» поставлена за п’єсою американського сімейного психолога Роба Беккера, що десятки років спостерігав за парами. Він сам зіграв цю п'єсу понад 700 разів на Бродвеї. Відтоді «Дикун» увійшов до Книги театральних рекордів, як найтриваліше one man show.

«Про що мовчать чоловіки» — особлива вистава, на яку варто йти з коханою половинкою та рідними.

Тож запрошуйте своїх близьких та приходьте пережити незабутні години радості 20 жовтня о 18.00 у театрі ім. Садовського на виставі «Про що мовчать чоловіки».

Квитки купуйте на сайті afisha.vn.ua, а також у касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», Вінницькому планетарії, магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».



Переглядів: 91
Поширень: 0