На Вінниччині горіли приватні будинки: є загиблі

За минулу добу на Вінниччині працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували 9 пожеж. Чотири з них виникли у житлових будинках.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Зокрема, в селі Березівка Могилів-Подільського району сталася трагедія – під час ліквідації пожежі в одній із кімнат будинку рятувальники виявили тіло 68-річного чоловіка.

Ще одна пожежа спалахнула в місті Хмільник, ймовірною причиною загоряння стало коротке замикання електромережі. Вогонь знищив внутрішнє оздоблення стін та стелі на площі 70 квадратних метрів, а також домашнє майно.

Подібний випадок стався й у смт Піщанка: пожежа в квартирі пошкодила оздоблення стін на площі 15 квадратних метрів, електроприлади та інші речі побуту. Попередньо причиною загоряння також називають коротке замикання.

Окрім того, рятувальники ліквідували пожежі у господарських будівлях села Флоріанівка Хмільницького району та села Гибалівка Жмеринського району. Пожежі також сталися в літній кухні села Чернятка Гайсинського району та адміністративній будівлі села Скоморошки Оратівської громади.

Рятувальники вкотре нагадують: при виявленні ознак пожежі негайно звертайтеся до Служби порятунку за номером "101".



Переглядів: 124
Поширень: 0