Соціальних працівників Вінниці забезпечать планшетами: з якою метою

Нещодавно, 25 жовтня, на черговій сесії Вінницької міської ради було ухвалено рішення про передачу планшетів фахівцям Вінницького міського центру соціальних служб та Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування.

Про це інформує Вінницька міська рада. 

Ця техніка дозволить працівникам соціальних служб ефективніше надавати допомогу малозабезпеченим категоріям населення. Це рішення відповідає пріоритету «Турбота», визначеному Вінницькою міською радою.

Планшети для фахівців соціальної сфери надають з метою розширення доступу жителів громади до електронних послуг у межах реалізації проєкту Програми розвитку ООН в Україні «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні». Техніку надали з державної власності із сфери управління Міністерства соціальної політики.

«Планшети допоможуть працювати фахівцям із соціальної роботи та соціальним робітникам Терцентру. Це працівники, які обстежують умови життя людей, що опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, одиноких пенсіонерів, які перебувають на обліку. Це досить важлива робота для турботи про мешканців із соціально вразливих верств населення громади», – зазначила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.



Переглядів: 195
Поширень: 0