На Вінниччині сталось відразу три ДТП з потерпілими: подробиці

Нещодавно, 26 жовтня, у Вінниці сталося три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких постраждали двоє пішоходів та водій легковика. Поліція розпочала розслідування обставин кожного випадку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Перша аварія сталася на вулиці Келецька. За попередньою інформацією, 55-річна водійка автомобіля IKCO, виконуючи лівий поворот, не впоралась з керуванням та зіткнулася з автомобілем BMW. В результаті цього ДТП BMW наїхав на жінку, яка перебувала на тротуарі. 54-річна потерпіла була госпіталізована з травмами.

Наступний інцидент стався на вулиці Данила Нечая. Там 47-річний водій автомобіля Geely під час розвороту допустив зіткнення з Volkswagen, що рухався в попутному напрямку. Водій Geely отримав травми та був госпіталізований.

Третя ДТП трапилася на вулиці Магістратській. Наразі відомо, що 21-річний водій Volkswagen наїхав на 37-річного пішохода, який раптово вийшов на проїзну частину в невстановленому місці. Потерпілий також був госпіталізований.

Всі водії пройшли тест на алкоголь — результат негативний. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами слідчі розслідують кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.



Переглядів: 141
Поширень: 0