Вінниччина прощається із Захисником та земляком Олександром Гаврилюком
Війна зламала ще одне молоде життя. Трагічна звістка надійшла із Запорізького напрямку, де 21 травня загинув відважний нацгвардієць Олександр Гаврилюк. У червні йому мало б виповнитися тридцять два. Про це повідомили на сайті Калинівської міськради. 
Народився Олександр Гаврилюк другого червня 1992 року в багатодітній родині в с.Нападівка. Навчався в Іванівській спеціалізованій школі-інтернаті, потім – у Вінницькому ПТУ №7 на маляра-штукатура.
У 2014 році Олександр Гаврилюк підписав військовий контракт та став до лав Національної гвардії України. Пройшов військове загартування в перші роки АТО.
Після закінчення контракту працював за кордоном. Там і застала його повномасштабна війна. У перші ж дні війни, не вагаючись, юнак повернувся в Україну, у свою військову частину та став на захист рідної землі. До останнього свого подиху він залишався вірний військовій присязі та Україні.
Рідні та друзі згадують Олександра, як добру, чуйну, життєрадісну людину.
У Героя залишилися тітка, два дядьки, три брати та сестра.
«Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій», – йдеться на сайті Калинівської міської ради.
Поховають Героя у Нападівці. Про час і дату похорону буде додаткова інформація.


Переглядів: 504
Поширень: 0