В одному з вінницьких гуртожитків чоловік до смерті побив знайомого (фото та відео)

Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. Інцидент стався вночі з 25 на 26 серпня в одному з вінницьких гуртожитків. Місцевий мешканець завдав смертельні тілесні ушкодження своєму знайомому. Після злочину підозрюваний сховався у матері.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліція Вінницької області.

Як повідомив начальник відділу поліції № 2 Вінницького райуправління Юрій Голуб, на лінію 102 надійшов дзвінок від мешканця гуртожитку, який знайшов закривавлене тіло чоловіка в коридорі.

Прибувши на місце, поліцейські встановили, що 47-річний потерпілий був у гостях у 44-річного підозрюваного, і під час спільного розпиття алкогольних напоїв між ними виникла сварка, що переросла у бійку. Підозрюваний завдав численні удари потерпілому по тулубу та голові, які стали смертельними.

Щоб уникнути відповідальності, підозрюваний виніс тіло в коридор і втік.

Під час оперативних заходів правоохоронці знайшли підозрюваного, який переховувався у матері. Чоловіка затримано у процесуальному порядку.

За процесуальним керівництвом Вінницької окружної прокуратури, слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

До обрання запобіжного заходу зловмисник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.



Переглядів: 264
Поширень: 0