Гастрогід, дослідниця Подільської кухні
Павлова Олена
Новини з Павлова Олена
Успішні кейси та дієві технології: у Вінниці триває бізнес-інтенсив HoReCa.ReStart
Провідні українські експерти й експертки сфери гостинності діляться своїм досвідом з вінницькими рестораторами та готельєрами, щоб підвищити конкурентоспромо...
У Вінниці незабаром з'явиться соціальний ресторан
Незвичайний ресторан «Коцюбинський 220» скоро з’явиться у Вінниці. Працюватиме у ньому близько 40 робітників. Більшість з яких - люди з інвалідністю. Всі вон...
Вінницькі бакалаври обіймають високі посади, історія успіху ВТЕК
Vivat Academia! Vivant professores! Коледжі та училища, технікуми та університети відкривають двері для абітурієнтів у Вінниці. Здебільшого батьки ламають г...
Якими смаколиками підкорювали чоловічі серця наші прабабусі знає авторка проєкту “Подільська Кухня”
Поки ми смакуємо суші та лазанью, іноземці із захватом говорять про колорит “Подільської Кухні”. Як розвивається гастро-туризм на Вінниччині та наскільки це ...
TourMIX: у Вінниці на хакатоні розробили 10 проектів для розвитку туризму
Туристичний мобільний додаток Old City, соціальний ресторан з подільською кухнею “Коцюбинський 220” та комплекс активного туризму на річці Південний Буг “Рів...